Påsk

Som vanligt är påsken helt underbar! Ljust, fint, varmt och sol!
På Grand hotel var det SÅÅ härligt, den årliga traditionen missar vi aldrig. Champagne i nya loungen, därefter påskbuffén på verandan.
Sparrissoppa, sill, läckra röror/sallader, underbara efterrätter och alla drycker till.
I år var Berry och Marianne med som nykomlingar. De klarade sig galant och får gärna gå med fler gånger!! Vi firade Felix eftersom han fyllde 21 år. Han tog sedan med oss på en club i gamla stan. Lite mer Champagne, sen kom ägaren in med en bricka drinkar och shots. Det här gick de yngre igång på, vi andra var ganska nöjda vid midnatt och tog oss hem! Fanny och Nadine till Whiteroom såklart.

Ikväll har jag haft en hudvårdsklass, jättekul. Nästa gång testar vi massa smink också. Alla är så fina när de går från mig!

Måndag imorgon, underbart att få en dag till ledigt!

Vicka på rumpan!

Ikväll var det xtra kul på FQ, Företagsamma Qvinnor

Jardel Oliviera de Sousa bjöd på en jättehärlig kurs i att gå snyggt i högklackade skor. Många tänkvärda tips som även bör beaktas när man går i låga skor.
Håll blicken rakt fram, sträck på dig/bak med axlarna, rör på höften när du går, ha ett trevligt uttryck i ansiktet. Sammantaget får du en elegant utstrålning, självsäkert beteende, du har ett inbjudande bemötande och du uppfattas som trygg i dig själv.
Få till det med knäna. Kan du inte sträcka ut benen när du provar skorna, köp dem inte. När du går, sätt i hälen först.
Detta och en hel del till fick vi prova. Hur ska man bära handväskan till? Här fick vi också en hel del bra tips. Länstidningen var där och fotade oss, håll utkik på lördag 11 april.
Vilken kul aktivitet, kan varmt rekommenderas! www.highheelschool.se


RSS 2.0