Kongress Mary Kay

Mitt nya jobb som fridstående hudvårdskonsult. Det är riktigt kul! Efter en dag med inspirerande människor kan man inte bli annat än upprymd och motiverad att börja! Imorgon ska vi på veckoträffen där man får ännu mer bra idéer och en kul stund med kollegorna. Tänk att ha ett jobb där jag bestämmer arbetstiderna, jag får provision på allt jag säljer, jag tar ledigt och semester när jag vill (såklart att det blir mindre i plånboken då) men JAG bestämmer om MIN tid. Det ska bli underbart när jag bara kan ägna mig åt det!
Alla kan gå in på min hemsida och titta på produkterna, beställ bara ett lösenord.
www.cilla.sandh.marykay.se

Till Marion och Tina

Shit vad coaching kan ge mycket! Om ingen bryr sig om vad man gör så varför gör man det? Vårat lilla grupparbete i söndags betyder mer än vad man kan tro. Inte bara det utan alla våra träffar! Kram till er!

Min man sitter här brevid Mika


Milton

Det här är hund nummer två som tar mycket av min tid just nu när han är dålig i magen.Inte min hund men Fannys

Jasså

Nu funkar mina inlägg, man måste ha tålamod! Det tar några minuter innan det läggs ut.
OK, då ska jag bara få ut lite bilder på mina hundar. Kan lägga ut en på John också, han har ju äntligen klippt sig så han kan visas upp!

Lite dagbok

Ännu en dag att trampa vatten... om min jobbsituation kunde lösa sig nån gång. NÄR ska jag gå vidare och ägna mig åt något annat än Synsam? Räknar ner timmar nu. Visst, jag tycker fortfarande om mitt jobb men när man vet att något ska hända men inte när så är det outhärdligt! Jag kommer att sakna mitt jobb och alla jag har omkring mig på dagarna. Hoppas att framtiden kommer att fylla det tomrummet med råge.
Imorgon ska jag vidareutbilda mig med MaryKays produkter som är väldigt bra! Kul att jobba med produkter som man verkligen kan rekommendera från hjärtat. Har just fått hem en kartong med kosmetika. Det är roligare än julafton var när jag var barn! Har byggt upp ett ganska bra lager så snart kör jag igång med mina hudvårdsklasser.


Till Vivi

Hej,
Jag är så usel på det här men ska lära mig allt om blogg!
Jag kollar din ibland och har lite uppfattning om hur dina dagar är nu. Jag är bara lite besviken att du aldrig tittar in hos mig i Sjöstaden när du ändå är där ganska ofta. Gör det nästa gång!!! Kram (har du några riktigt balla dojjor till nästa FQ?!)

Presentation

En presentation av familjen är väl på sin plats på den här nya sidan. I första hand är det ju hundarna. Leo är 9 år, en Siberian Huskey och Milton, 1,5 år är en stor Chihuahua.
Idag förbereder John och jag för middagen ikväll, det är riktigt skönt när man har bra med tid. Nu har han desvärre ställt upp alla sina tavlor i alla rum. Han målar i olja och har ramat in 11 st. Var ska vi ha dem? Vi är lite oense om färgerna. Han ser motivet men jag ser färgerna och tycker inte att ljusblått är vackert till olivgrön vägg.
Publisherar några av hans tavlor senare
Jag klarar inte av att lägga in bilder...!!! måste få hjälp

Sofforna nedan

Är de inte underbara, ska bara bestämma mig för färg - sen är de mina!

Lära sig

Det är inte så lätt att blogga som man vill ha det men det ska jag lära mig. Ludde var duktig!

Min första blogg


Kan inte hålla mig längre. Måste tillslut ha en blogg för att skriva av mig lite. Har bevakat en del andras bloggar och de är ju inte så upptagna som man kan tro. Det är nog det  som mina vänner tror om mig också, att jag är så hilmla upptagen. Det är jag också men jag börjar hiitta luckor nu, eller skapa mig luckor till att inte jobba och göra annat eller för att inte föra någonting alls. Mitt nya liv börjar nu!
Idag har Fanny och jag varit på sjukan. Hon får fortfarande attacker efter att ha operaerat bort gallblåsan. Det vara ok och normalt att ha anfall även efter operationen. Hon får så ont att hon gråter och säger att det känns som att föda barn...
Därefter åt vi en myslunch på Fresco, en härlig chevrésallad. John sällskapade oss. Därefter gick vi i många affärer i Sturegallerian men shoppade inget. Vi hittade däremot en del i Östermalmshallen. Lax och en superläcker tårta till morgondagens middag med Carina och Laila. Det ska bli så kul!
Marion önskar jag en helmysig 45-årsdag. NK firade henne med ballonger upp till taktet!!!
Fanny har haft förfest här med 8 tjejer- kul att prata med dem lite. Christer och AnnMarie ska flytta till järna! Måste kolla om det stämmer!
Frida, Filip, Fanny och Ludde är här nu - John och jag får förpassa oss till vårt rum, kolla resultatet på Let´s Dance.




SKA beställa dem när jag bestämt mig för vilken färg

RSS 2.0